Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2015



Majakanvartija, se olisi minulle sopiva ammatti paikoitellen. Tuntuu, että tarvitsen tilaa ympärilleni ja sosiaalinen media vie mielestäni liian paljon aikaa. Tänne nettiin kun vain vilkaisee, niin huomaa muutaman tunnin vierähtäneen huomaamatta ohi. Vähän on kuin suklaalevy, otetaan vain muutama pala ja huomaa pian olevan käsillä se viimeinen pala. Kohtuus... sitähän tuohon perään kovasti kuulutan.

Arvioisin, että kurssin myötä olen raapaissut vain kevyesti SoMen pintaa. Jo sekin on tuonnut valtavasti uutta minulle. Olen oppinut, että mahdollisuuksia ja toinen toistaan parempia sovelluksia on huikea määrä ja lisää tulee koko ajan. 

Tällä hetkellä haluaisin kaikkein mieluiten olla riippukeinussa lukemassa hyvää jännäriä. Tietokoneet, internetti ja ihmislaumat voivat odottaa hetkosen, pian jaksan ja haluan olla mukana taas.

Kiitokset Outi ja Kati, oli hauskaa kesäkelkkailla opastamananne :-)


5 kommenttia:

  1. Tunnistan aivan samanlaisia ajatuksia Taru kanssasi netin ja somen aikavarkauksista. Muutamana iltana olen avannut uutisten aikaan läppärin tehdäkseni vain muutaman postauksen ryhmämme blogeihin, ja kappas vaan tunti jos toinenkin siinä on vierähtänyt. Ehkä se kertoo kuitenkin siitä, että asiat ja aiheet mitkä vievät aikaa ovat olleet kuitenin niin mielenkiintoisia, ettei ole malttanut lopettaa. Ja pikku pakkohan näitä blogi-hommia on tässä tehdä opintopisteiden eteen = )
    Riippukeinukelejä odotellessa, laitahan hyvät dekkarit käden ulottuville!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kesää Marjut, pölyyntyneitä dekkareita kirjahyllystä tuuletan jo ihan pian :-)

      Poista
  2. Kiitos Taru! Mukavaa, että olet oppinut uutta, vaikka kurssi ajallisesti olikin lyhyt. Ehkä kelkkailet somessa entistä valppaampana ja uteliaampana. Toki paastoillekin on paikkansa, eivätkä dekkarit ole yhtään huono vaihtoehto.

    Kirjaamme pisteesi tällä viikolla. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä totta, että netissä aika vierähtää huomaamatta. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja iloista kesämieltä sulle kanssa Helena !

      Poista